dimecres, 8 d’octubre de 2008

Benvinguts!!!


Després d'observar l'inutilitat del fotolog, i amb la intenció d'explicar les meves peripècies a la meva gent que per motius d'espai i de temps no tinc el plaer de veure amb regularitat, he decidit engegat aquest bloc. Un espai que neix sense gaires pretensions, i que només pretén ser un mirall del que visc dia a dia, del que faig i m'agradaria fer, i del que reflexiono sobre el món i la realitat que ens envolta. Poc a poc espero i confio que tot@s aquelles i aquells que no em veieu amb regularitat us feu també vostre aquest espai, i m'expliqueu com us van les coses allà on esteu.
Benvinguts!

4 comentaris:

Liza ha dit...

mi comentario no será en catalán porque no sé aún, pero creo haber entendido el mensaje de bienvenida, y pues ahora en México estamos los que te conocimos y te extrañamos, pero si este blog cumple con la función podremos seguir en contacto, y entonces te enterarás de lo que pasa en este país que también es tu casa.Muchos besos

Killing me sofli ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Killing me sofli ha dit...

-¡Oh, Dios mío, qué señor tan elegante..! Porque tengo la foto de Liza delante y me da pena, si no, te tiraba los tratos, los tejos y el tejado entero, ¡ejecutivo agresivo guapetón!

alfredcausi ha dit...

Iep,

Benvingut a la cultura de bloc!

un salut i fins un altre!