diumenge, 27 de desembre de 2009

Perles de Michoacán

Sembla que els mexicans van conservar les pitjors tradicions de la seva antiga metròpoli. I és que la febre torera arriba a Morelia. I olé!!!
Parece que l@s mexican@s conservaron las peores tradiciones de su antigua metropoli. La fiebre torera llegó a Morelia. Y olé!!!


 S'ha de dir que els mexicans tenen uns cops amagats tan agradables com aquest.
Hay que reconocer sin embargo que tienen golpes escondidos tan agradables como este.Més patriotes que els mexicans, en trobareu pocs.
Más patriotas que l@s mexican@s encontraréis poc@s...El xiquet que es venera a Xochimilco, un dels barris amb més personalitat de la Ciutat de Mèxic, jeia atent en una de les múltiples esglésies de la bella Morelia.
El chamaquito que se venera en el esplendoroso Xochimilco yacía atento en el interior de una iglesia de Morelia.Un país que va cap a l'abisme, com ens recorden missatges com aquest.
Un pais que camina hacia el estallido social, como nos recuerdan mensajes como este.
Diguem que l'amortiguació d'aquest carro no estava gaire afinada...
Digamos que la amortiguación de este carro no estaba muy afinada...Només a Mèxic és possible trobar-se amb avisos tan graciosos com aquests que em vaig trobar a l'interior de l'estàtua dedicada al libertador Morelos.
Sólo en México es posible hallar advertencias tan divertidas como ésta que me encontré en el interior de la estatua dedicada a Morelos en lo alto de Janitzio.No hase falta desir nada más.
 
Alerta amb la missiva dedicada als borratxos del llac de Pátzcuaro...
'El alcohol con el timón garantiza la infracción'. La frase debió terminar, 'garantiza sacar el bolsón y dejarse morder por el uniformado cabrón'.Vaig estar mitja hora pixant-me de riure després d'entrar a un microbús de Pátzcuaro i trobar-me això escrit a les parets del carro.
Más de media hora me estuve meando de la risa tras hallar estas divertidas proclamas en el interior de un microbús de Pátzcuaro.


1 comentari:

Killing me sofli ha dit...

¡Genial, genial, genial!